TV HAPPY: GLEDAOCI POSTAJU POZNATI NA 24 SATA

Odlučni da svojim gledaocima omoguće da makar na jedan dan osete sve čari života poznatih, produkcija televizije Hepi ponudila je nešto novo i nesvakidašnje – VIP 24!

Naime, oni koji se budu javili, s namerom da učestvuju u ovom projektu, proći će ozbiljan kasting, a onda će im se, na jedan dan omogućiti – život, kakav gledaju samo na ekranu.

- U toku su prijave zainteresovanih, od kojih ćemo izabrati one, koji će učestvovati u novom šou – rekao je Danijel Đurić, producent televizije Hepi. – Mogu vam reći da je ovo najzahtevniji projekat do sada. Jer, treba obezbediti sve ono u čemu uživaju poznate ličnosti u našoj zemlji. Tu su luksuzni apartmani, automobili, nakit, saloni lepote, prestižni restorani, spa centri…

U emisiji će se pojaviti najskuplji stilisti, frizeri, kreatori, sva mesta od stila i značaja u Srbiji, gde povremeno, ili stalno borave poznati. Biće tu izleta na naše omiljene planine, Zlatibor, Kopaonik, najopremljenija studija, angažovaće se najcenjeniji fotografi.

- Dok nepoznatima budemo omogućavali ono što je svakodnevnica poznatih, naše zvezde pričaće o svojim počecima, gde su kupovali odeću, obuću, ko ih je frizirao u komšiluku – ističe Đurić.

Tokom emisije, poznati će izneti svoj stav o tome koliko je učesnik u emisiji predodređen da bude poznat, odnosno, koliko se privikao na život iz snova.