Muzička produkcija

Pružamo usluge korišćenja najsavremenijih i kvalitetnih studija, usluge komponovanja , pisanja tekstova, izradu aranžmana, produkciju vokala, izdavanje albuma kao i visoko kvalitetan miks gotovog proizvoda. Pritom kao što smo već napomenuli, obezbeđuje se saradnja poznatih i vrhunskih stručnjka iz svake od navedenih oblasti. Mnogi estradni umetnici su naši zadovoljni klijenti .

Marketing

Marketing je uopšteno način na koji otkrivate, gradite i zadovoljavate potrebe svojih korisnika. U okviru marketinga, bićete osigurani ne samo da se čuje za Vaš biznis, već ćete njemu dati dovoljno poslovne fleksibilnosti da se adaptira za promene potreba korisnika i promene poslovne klime. Prema jednom autoru, marketing je civilizovani oblik rata u kome su mnoge bitke dobijene rečima, idejama i disciplinovanim razmišljanjima. Marketing će Vam pomoći da otkrijete ko su Vaši potencijalni korisnici, mesto i cenu Vašeg proizvoda u poređenju sa konkurencijom i takođe poziciju kompanije na tržištu. Takođe će Vam pomoći da identifikujete mogućnosti za promociju u budućnosti. Pružamo Vam mogućnost da na lak, brz, efikasan i pouzdan način Vi, Vaš proizvod ili usluga budete zapaženi na tržištu i ubrzava put kojim ćete biti brzo i uspešno medijski promovisani. Takođe vam nudimo organizaciju promocija i saradnju sa vodećim medijima u Srbiji za plasiranje vasih proizvoda na tržište .

Video produkcija

Naš stručni i kreativni tim ljudi nudi Vam vrhunsku video produkciju, dobre ideje, modernu tehnologiju i kvalitetnu montažu.

  • Izrada muzičkih spotova sa najsavremenijom opremom i tehnologijom
  • Izrada reklamnih TV Spotova
  • Izrada TV emisija
  • Izrada grafičkih animacija
  • Osmišljavanje scenarija